Securitate pentru doamne cu o Unitate Protejata


Pentru o femeie singura aparitia celui mai mic soricel este un fel de tragedie, iar gandul ca ar putea fi invadata de gandaci de bucatarie se compara fara nici un fel de indoiala cu o amenintare nucleara.

Pot sa merg mai departe cu gandul si sa afirm cu tarie ca unul dintre motivele cele mai puternice pentru care ne dorim in viata noastra un barbat nu este acela ca avem pe cineva care sa ne ajute la treaba sau sa ne care sacosele mai grele, ci pentru a ne apara de insecte nedorite sau animalute ingrozitoare, cum sunt cele din imaginea de mai sus.  Nu va lasati amagiti de poza, ele nu sunt dragute deloc. Adica, cum sa spun? Superman nu e un mit, dar nici nu zboara, ci sta numai cu ochii la dusumelele pe care un musafir nedorit si complet neinvitat s-ar putea insinua, ba chiar vede prin ele, pericolele acolo unde inca nu sunt, dar ar putea sa vina oricand, pentru ca, nu-i asa, e mai bine sa previi decat sa tratezi. orice babrat ar putea deveni Superman pentru noi, numai sa vrea.

Credeti ca exagerez? Daca da, atunci dumneavoastra, cei care ma cititi acum sunteti sigur barbati. Ei, bine, pentru a menaja sensibilele maniere cu care v-a inzestrat natura am sa fiu sincera pana la capat si am sa marturisesc ca daca as gasi un barbat ca lumea, l-as lua si in loc de cafea la prima intalnire i-as arata site-ul Abpest.ro, ca sa stie, in caz ca se intreaba, fireste, cum ar putea sa ma faca fericita si daca se apuca, intr-un moment cu totul si cu totul neinspirat sa imi spuna ca aia e o firma deratizare care lucreaza pentru companii si nu potr fi chemati, vorba unui primar, pe persoana fizica, i-as spune sa se uite mai bine pe site, inainte sa viseze in vecii vecilor amin ca eu am sa-i prepar tocanita visurilor sale.

Daca ar fi mai atent, ar vedea ca la DDD nu doar ca se este lucreaza cu profesionisti, dar o fac si ca Unitate Protejata, ceea ce inseamna ca se implica activ in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii. Acest lucru nu doar este extrem de nobil, ci ofera si colaboratorilor sai avantaje, in plus fata de serviciile efective prestate.

De ce spun asta?  Daca nu stiati, conform legii 448/2006 Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel puţin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel puţin 4% din numarul total de angajati. In cazul in care, datorita specificului activitatii, nu poti angaja persoane cu handicap, poti opta pentru colaborari ocazionale cu fime care actioneaza ca Unitate Protejata.

Puteti rade din toata inima, dragii mei, dar pana la urma nu e chiar asa de greu sa cuceresti o femeie. Unele dintre noi nu ne dorim nici case, nici masini, poate pentru ca tocmai am reusit sa le obtinem prin munca cinsvem nevoie de o persoana de sex opus (de cele mai multe ori, dar nu obligatoriu) care sa ne faca sa ne simtitm in siguranta. Si atunci desfacem si bratele si inima, pentru a-l primi cu caldura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here