De la pasiune la bani nu e decat un pas

Barbatii, in majoritatea lor, sunt fani declarati, impatimiti si pasionati de toate sporturile. Cunosc atat de putini care sa nu stie cu precizie cand si in ce componenta va juca urmatorul meci echipa preferata, incat ii pot declara, fara nici un dubiu, exceptii care confirma regula.  Avem pe de o parte berea, castronelul cu alune sau seminte alaturi si sperante demne de cauze chiar mai nobile de atat: “accesoriile” unui barbat inaintea unui meci important. Pe de alta parte avem doamnele, cele care nu inteleg si nici nu prea suporta acest tip de pasiune, considerand-o complet inutila si consumatoare de timp si care nu se feresc sa reproseze partenerului din dotare ca dedica prea multa atentie sa unor jocuri si prea putina altor lucruri, mai importante. De aici pana la cearta nu mai este decat un pas, pas pe care si femeile si barbatii il fac prea des, nestiind ca ar exista metode de a-l evita.

Cum evitam asadar cearta pe tema meciurilor?

Sunt doua aspecte de discutat aici. Primul este cel al intelegerii pe care fiecare dintre cei doi parteneri il arata fata de celalalt, intelegere fara de care cuplul efectiv nu va functiona. Trebuie sa accepti ca omul de langa tine are pasiuni proprii pe care trebuie sa le accepti, chiar daca nu le intelegi. Toleranta este cheia unei relatii fericite.  Al doilea si cel mai important aspect ar fi urmatorul: de ce sa privim pasiunea pentru sport numai ca pe ceva neproductiv , de ce nu am transforma-o intr-o sursa de venit. In clipa in care dintr-o pasiune se fac bani, ea devine productiva, utila.

Da, se pot face bani din sport, chiar daca esti un simplu suporter si nu este chiar dificil. De fapt, atunci cand un lucru te pasioneaza, nimic nu poate fi PREA dificil. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti meciurile echipei tale favorite, sa incerci sa afli cat mai multe despre ea, despre jucatori, despre concurenta si sa incerci sa faci previziuni privind rezultatele viitoare. Odata colectate aceste date, apelezi la una dintre multele case de pariuri online cu activitate perfect legala si iti pui in aplicare cunostintele.

pariuri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here