Barbatii se tem de femei puternice?

Nu sunt o feminista, o sa spun de la inceput. Dar sunt o femeie care stie ce vrea si din cauza asta mi-am luat, uneori, portia de dezamagiri. In primul rand pentru ca am constata ca atata timp cat ai niste criterii clare de alegere a partenerului, plaja de potentiale alegeri se micsoreaza considerabil.

Esti mai exigenta decat altele si in felul acesta pierzi ocazii pe care nu le-ai recunoscut de la bun inceput ca fiind potrivite. Poate ca dupa o perioada destul de lunga in care ai vazut ca esti restrictiva, iti dai seama ca ori renunti la pretentii, ori ramai singura. Si esuezi in compromis de multe ori sau in singuratate. Ambele variante nu sunt placute.

In plus, constati ca barbatii nu vor femei puternice. Undeva in sufletul lor sunt niste traditionalisti, nici unul nu vrea un partener egal, pentru ca nu s-ar mai simti folsoitori. Si e greu sa fii egal cu o femeie puternica, pentru ca ea iti demonstreaza in fiecare zi ca nu are nevoie de tine la modul clasic, cel pe care il stiai, ca nu ii pasa ca poti ridica o greuatate pe care ea nu reuseste sa o clinteasca, ci ca reusesti sa nu te lasi batut intr-o situatie cand pari a nu avea nici o sansa de izbanda.

O femeie puternica nu va atrage decat un barbat la fel. Si destept, in plus, pentru ca el va sti sa treaca de aparente si sa ajunga in esenta lucrurilor, acolo unde femeia ii arata intr-un mod numai de ei doi stiut…ca are nevoie de el.

O femeie puternica isi va gasi greu un barbat. dar acela pe care il va alege, o va face fericita toata viata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here